7 možností SEMORu, o kterých jste asi nevěděli

...

Dnes Vám představíme 7 funkcí/reportů, které lze v systému využívat. Všechny funkce/přehledy se automaticky ukládají do historie. Máte je tak kdykoliv i zpětně k dispozici a nemusíte si je dohledávat někde na disku.

1. Měsíční hledanost klíčových slov

Potřebujete určit měsíčí hledanost pro stovky/tisíce klíčových slov? Tento report Vám to zajístí, stačí vložit seznam klíčových slov, zvolit cílový stát (Česko, Slovensko, Polsko atd.) a počkat si pár minut. Jako výsledek dostanete Váš seznam slov s doplněnými informacemi - měsíční hledanost za posledních 12 měsíc ( každý měsíc zvlášť), CPC, konkurenčnost.

2. Generování textů pomocí AI

Přímo v administraci bez nutnnosti využívat jiný systém máte možnost generovat si texty/články pomocí GPT-3 modelu. K dispozici je průvodce pro dlouhý článek s 6 odstavci, kde si můžete postupně volit upravovat podnadpisy, odstavce. Druhou možností je genrování "mikročlánku" tedy zadáte jen téma článku a systém vygeneruje cca 1NS textů s podnadpisy. K dispozici je i plugin do prohlížečů Chrome/Opera, který můžete využívat pro generování kdekoliv mimo administraci. Doplněk najdete na oficiláním Google Webstore

3. Výpis zpětných odkazů pro doménu

Chcete se podívat, kde vznikají odkazy na Váš nebo Vaši konkurenci? Informace jako je odkazující stránka/cílová stranky, anchor text odkazů, spam ckóre odkazu a další?


4. Na jaká slova se zobrazuje doména na Google?

Na jaká slova se v Google zobrazuje Vaše konkurence? Jaký obsah ji přináší návštěvnost? Klíčová slova, vstupní stránky, měsíční hledanosti, odhady návštěvnosti, cpc. Vše je k dispozici jak v rámci XLS exportu tak i v historii/archívu kde jsou připravene různé další přehledy. Další informace najdete v nápovědě.

5. Průzkum tématu - topic research

Ať už chcete vytvořit poutavý příspěvek na blog, e-knihu nebo třeba podcast, musíte najít zajímavé téma a poutavý titulek. Nástroj Topic Research vám zefektivní proces vyhledávání a tvorby obsahu. Na 1 klíčové slovo provedeme sérii hledání (až 72) ve vyhledávači Google a zpracujeme výslekdy (related keywords, people also task, jednotlivé výsledky). Více informací najde v nápovědě.

6. Pravidelný audit odkazů

Automatické hlídání odkazů pro Váš projekt. Po zapnutí této funkce u Vašeho projektů budete mít k dispozici děnně aktualizovaný seznam nově vzniklích odkazů a tento přehled. Budete tedy vědět když na Vás vznikne nějaký odkaz.

7. Evidence vlastních odkazů (zdarma)

Pokud chcete využívat náš systém jen pro evidenci svých vytvořených odkazů, máte tuto možnost ZDARMA. Kontrola odkazů každých 7 dní, statistiky, upozornění na změny v odkazech/chybějící atd. Více informací a možnost registrace.


Systém SEMOR ovládáme a proto rádi

Vít Reisiegel

Vít Reisiegel

Tomáš Londa

Tomáš Londa

Vojtěch Král

Vojtěch Král

Vít Michalek

Vít Michalek

Daniel Kovalčík

Daniel Kovalčík

Tomáš Stýskala

Tomáš Stýskala