Seznam ADD URL - jak přidat/aktualizovat stránky na Seznam.cz

...

Níže si popíšeme možnosti jak informovat robota vyhledávání Seznam.cz o nové nebo aktualizované stránce, u které chcete aby ji navštívil. Popisované funkce tedy neslouží jen pro přidání nové stránky do vyhledávání, ale také pokud byl obsah stránky aktualizován a potřebujete/chcete "urychlit" tuto změnu ve výsledků vyhledávání.

Ruční přidání url adresy

Tento způsob se využívá pokud potřebujete jednou za čas přidat/aktualizovat stránku ve výsledků vyhledávání. Využívá se k tomu oficiální adresa : https://search.seznam.cz/wt/pridej-stranku.

Automatické přidání pomoci seznam webmaster tools

Přímo systém SWT nemá možnost přidání URL adresy, ale využívá se k tomu API. API už zpracovalo několik služeb, díky kterým můžete do Seznamu poslat více URL stránek najednou. Dle dokumentace je denní limit 500 stránek za den pro jednu doménu. Ani tady samozřejmě nikdo nezaručí zařazení URL do výsledků vyhledávání

Tuto možnost máte i v našem systému, kde kromě toho dokážeme přes API dostat informace o počtu indexovaných, procházených, chybných stránek podle robota Seznamu.

U každého projektu máte možnost vložit svůj API klíč. Od té doby začneme 1x denně stahovat informace o indexaci/návštěvách robota ze Seznamu. Máte už také možnost využívat formulář pro hromadné odesílání stránek do Seznamu.

Kromě této možnosti si můžete nastavit automatickou kontrolu vaši sitemapy, kterou budeme 1x denně kontrolovat a automaticky budeme do Seznamu posílat posledních 500 adres, které v sitemapě najdeme - každou URL adresu pošleme maximálně 1x.

Další možnost automatického přidání je např. https://jakdelatseo.cz/seonastroje/seznamindexer/.


Systém SEMOR ovládáme a proto rádi

Tomáš Londa

Tomáš Londa

Daniel Kovalčík

Daniel Kovalčík

Vít Reisiegel

Vít Reisiegel

Vít Michalek

Vít Michalek

Vojtěch Král

Vojtěch Král

Tomáš Stýskala

Tomáš Stýskala