Novinky v SEO Únor 2023

...

SEMOR API - pro větší zájem jsme začali připravovat novou verzi API pro jednodušší napojení na náš systém. V 1. fázi jde především o ovladánásí samotného systemu ( zadavání projektů, vkládání klíčových slov a růzé nastavování).
Ve 2. fázi půjde o možnost zpracování všech dat, které máme k projektům k dispozici (od pozic, hledanosti, konkurence, odkazů, vývoje indexace...). V poslední 3 fázi půjde o možnost zadávat hromadné reporty (změření pozic, určení hledanosti pro klíčová slova, exporty informací o odkazech, klíčových slovech) tak ať mohou Vaše interní systémy pracovat co nejvíce automaticky.

Provizní (affiliate) program - dlouho jsem se rozhodoval jestli do systém affiliate propagace jít, nakonec byla vybrána firma AffilBox.cz, jejiž řešení již bylo implementováno do celého procesu objednávek. Registroval se to affiliate programu můžete na adrese https://partner.semor.cz.

SEMOR AI - na konci měsíce jsme se napojili na nový model GPT3.5-Turbo, který generuje texty ještě rychleji než doposud.

Kapacity pro měření pozic nová kapacita pro měření pozic je 1 000 000 slov / 1 hodinu, celý systém má nyní 2 zálohy v případě nečekaných problémů.

Nově byla přidáno možnost nastavit si jinou frekvenci měření pozic pro klíčová slova, která máte označeny hvězdičkou. Např. všechna slova na projektu si chcete měřit každých 14 dní, ale označená slova (důležitá) si chcete měřit kařdý den. každé 3dny atd.


Lednová data z Google - kromě aktualizovaných databází pro klíčová slova máme nyní k dispozici data pro 1.4M slov na českém Google s informaceme o vstupních stránkách, pozicích, CPC, rozíření, hledaností slov až 4 roky zpětně a mnohem více. Tyto archivní data budou k dispozici v administraci ke stažení za zlomek ceny aktuálních dat. Pokud se chcete už nyní podívat kolik informací máme o Vaši doméně můžete to provést tady https://www.semor.cz/serp. Kromě těchto klasických exportů můžeme provést i export na základě jakéhokoliv požadavku (např. jen slov kde se zobrazila wikipedie v serpu, nebo jen ta kde byl featured snippet a jeho znění).


Systém SEMOR ovládáme a proto rádi

Tomáš Londa

Tomáš Londa

Vít Michalek

Vít Michalek

Vít Reisiegel

Vít Reisiegel

Daniel Kovalčík

Daniel Kovalčík

Vojtěch Král

Vojtěch Král

Tomáš Stýskala

Tomáš Stýskala